Rôzne

Adam Ďurica, Majk Spirit a množstvo atrakcií: Už čoskoro sa uskutočnia Župné dni na Spiši

Spišská Nová Ves ožije atraktívnym podujatím.

Ilustračný obrázok k článku Adam Ďurica, Majk Spirit a množstvo atrakcií: Už čoskoro sa uskutočnia Župné dni na Spiši
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák , TASR/Pavol Zachar

V Spišskej Novej Vsi sa od pondelka 29. apríla do 3. mája uskutočnia Župné dni a návštevníkov čakajú desiatky zaujímavých aktivít a atrakcií pre malých i veľkých. Svoje brány otvorí Múzeum Spiša, Galéria umelcov Spiša aj Spišské kultúrne centrum a knižnica. Informuje o tom Košický samosprávny kraj na sociálnej sieti.

„Na čo sa môžete tešiť? Predstavenia, prehliadky, expozície, prezentácie, interaktívne aktivity, workshopy a diskusie. Poodhalíte tajomstvá kníh, graffiti, výtvarných diel či virtuálnej reality, ale aj agrokruhov, zdravej mysle a duševnej kondície,“ približuje župa.

Návštevníkov čakajú tvorivé dielne pre deti aj dospelých, zóna Spišského divadla, vodíkové autíčka, módna prehliadka, mobilné planetárium, kráčajúci bager, maľovanie na tvár i zapletanie vrkočov, škola tanca pre deti, skákací hrad, ochutnávky tradičných i súčasných špecialít, Remeselnícky inkubátor RINK, živé sochy či maskot sokol rároh.

Zabávať bude Adam Ďurica, Majk Spirit, Spišské divadlo, zábavní i pouční Tom a Elo a tiež talentovaní umelci z košických konzervatórií.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM